vishaakje....

Aan de wandel met beauty en sammie. Lekker laten zwemmen en weer verder gelopen, bij de volgende waterspeelplaats merk ik dat sammie piept..? Zie ik n visdraad bij zijn bekje hangen!!! Chit!!! En nu dan?? Ik dacht eerst dat hij n haakje in zijn bekje had of erger ingeslikt.... contactpersoon gebeld dat ik naar de dierenarts ben.gelukkig kwam er iemand die beauty ff vast kon houden zodat ik goed kon kijken, met 2 honden aan de lijn lukt dat niet zo. Toen zag ik dat het haakje aan de buitenkant van zijn wang hing...pffff alvast een geluk! Nu kijken of t eruit kan of dat t n dierenartsbezoekje wordt..jeej! Geen weerhaakje!! Sammie is zonder verder nog iets te voelen verlost van dat ellendige vishaakje...errug opgeluch! we hebben nog n heerlijk extra rondje gelopen ;)

Geen opmerkingen: