activiteiten

De volgende activiteiten bieden wij aan:

gedragstherapie voor honden :
Advies , hulp, uitleg en begeleiding bij het oplossen van een probleem van uw hond.
bijvoorbeeld : uw hond heeft angst voor harde geluiden, voor vreemde mensen, alleen thuisblijven, na een verhuizing, uitvallen naar andere honden ,auto's, omgaan met kinderen....


privé les :
Wilt u extra aandacht met uw hond? Of juist iets bepaalds aanleren of juist eruit trainen? Meer uitleg over het gedrag van uw hond? Dat kan! in een privé les gaan we samen aan de slag.
Een privé les hondendenksport of fun behoort ook tot de mogelijkheden.


workshop:
Hondendenksport is letterlijk puzzelen met je hond. We starten met een makkelijke puzzel en stapje voor stapje wordt het moeilijker. Puzzelen is voor honden best vermoeiend en is dan ook zeer geschikt als de hond een dagje ouder is of als een hond heel erg veel energie heeft. Ook na een operatie of bij revalidatie is puzzelen een heel goede manier om met je hond bezig te zijn.


fun cursus:
Het woord zegt het al :)
fun fun fun.. zoeken, klimmen, springen, kunstjes het komt allemaal aan bod.
deze cursus is 4 keer 1 uur les in een kleine groep.workshop snuffelmat maken:
de snuffelmat is een geknoopte mat van fleecestroken. Een snuffelspel voor hond, kat en ja, ook voor een konijntje erg leuk om te doen. De snuffelmat is veelzijdig inzetbaar als snuffelspel. Bij het begeleiden van gedrag wordt een snuffelmat bijvoorbeeld vaak ingezet. Maar ook na een operatie is de snuffelmat een uitstekende bezigheid!
Onder het genot wat lekkernijen en koffie of thee krijg je uitleg en begeleiding bij het maken van je eigen snuffelmat.workshop fleecespeeltje maken
fleecespeeltjes maken van stroken fleece.
 

Uitlaatservice
Het uitlaten van uw hond(en) in eigen of gewenste omgeving. Dat kan varieren van een blokje om tot een ritje naar de hei, zoals u wenst. We lopen niet in een roedel, maar individueel. Uw hond of honden krijgen zo alle aandacht.