Druk weekje

Afgelopen week behoorlijk wat op de planning gehad en de drukte is nog niet voorbij. Gister was Bas , de buurhond , n dagje bij ons en zijn we gaan wandelen ...ze vonden t heerlijk! Bas is aan t eind van de wandeling in n mega grote modderpoel gaan liggen...en dan in t midden natuurlijk zodat ik hem er niet uit kon halen hihihi  toen ik hem riep kwam hij heel netjes naar me toe en draaide om en zonk weer weg in de poel ...geweldig!! Hahaha minpunt was dat hij in de auto moest. Alle honden thuis gewassen en toen te eten gegeven.. ( auto moet ik nog gaan doen ...) ze lagen alledrie knock out!
Deze week ook kennisgemaakt met n uitlaatservice die vervanging zocht tijdens vakantie. Heel erg leuk!! Komende 2 weken ga ik n tibetaanse terrier uitlaten , ook weer n schatje!
Vanavond de laatste keer de poezen verzorgen , inmiddels ken ik de karaktertjes van ze ;)  ik lig regelmatig in n deuk als t zwarte katje opeens weer langscrosst , dan naar de krabpaal , naar buiten, weer naar binnen ...etc totdat t eten klaar is, dan komt ze op t aanrecht of ze zit te wachten als n echte lady!  En dan zo n deftige ...hihihi 
De zwart-witte is vrijwel altijd aanwezig, hij is heel aanhankelijk en n tikkeltje stoer . Dan de rode , die is relaxed.." ik lig lekker, t komt wel" n heel geduldige poes. En dan de andere zwart-witte, die was in shock toen hij mij de eerste keer zag..inmiddels zit hij te wachten op zn lekkertjes en komt dan kopjes geven, dat heeft wel ff geduurd maar nu is t goed. En dan zijn er ook nog n aantal die zijn aangelopen, ze zijn er niet iedere dag maar zijn wel heel lief.

Geen opmerkingen: