Poezen verzorgen :)

Wat n luxe hebben deze katten! Met zijn 4tjes hebben ze in huis kattenluikjes en n buitenren die door de tuin loopt!! Compleet met plankjes en hoekjes en grotere ruimtes! Geweldig wat n walhalla!  De eerste dag heb ik ze allevier gezien en op 1 na mogen aaien. Die ene was in shock...kan t niet anders omschrijven haha hij keek me met grote ogen aan en bleef stokstijf zitten...maar goed, alle poezen te eten gegeven , de bordjes schoongemaakt, de buitenkat, die is komen aanlopen, ook wat te eten gegeven en vervolgens de kattenbakken schoongemaakt. Tegen die tijd kwamen ze toch allemaal kijken wie daar de hele tijd aant kletsen was ;)  met wat kattensnoepjes en n hoop geklets mocht ik ze aaien en dat vonden ze heerlijk!
De 2de dag was anders...2 poezen kwamen direct kijken wie er was ze wilden meteen geaaid , ik kreeg kopjes, mauwtjes en " lovebites". Ik ben blijven kletsen , heb alles verzorgd  maar 2 poezen heb ik niet gezien. Daar baalde ik wel ff van...maar misschien waren ze in de buitenren en lagen lekker ergens droog en vonden dat ik t maar moest bekijken..."t regent en ik lig lekker!!!" 
Foto's volgen...

Geen opmerkingen: