Poezen verzorgen

Gistermiddag de poezen weer gaan verzorgen. 2 poezen kwamen direct voor aandacht de 3de lag in de kelder maar kwam toch ff kijken en de 4de was er niet... de buitenpoes vroeg vandaag de meeste aandacht. De eigenaren op de hoogte gehouden en t blijkt dat de 4de poes iedere keer naar de buren vlucht..dat vermoeden had ik al, dat was de poes die "in shock" was toen ik er was.
Heb de kattenbakkorrels vervangen...bleek dat mn longen allergisch reageerden op de geur.iets van citronella zit erin..de hele nacht opgezeten, pfff...dat was echt ***! Dus  op mijn kosten andere korrels gehaald en met n speciaal masker naar binnen zodat ik zo min mogelijk geur zou inademen.deur open gezet en de bakken buiten verschoond. Afgelopen nacht , gelukkig! Geen last gehad en geslapen, wat n opluchting, en heerlijk om te slapen: was echt k.o.
Haha nu weet ik in ieder geval dat die korrels niet op mijn boodschappenlijstje komen ; p

Geen opmerkingen: